скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2015 :

Ano Novo : 
Sexta-Feira Santa : 
Páscoa : 
Dia da Liberdade : 
Dia do Trabalhador : 
Corpo de Deus : 
Dia de Portugal : 
Dia da Madeira : 
Assunção : 
Implantação República : 
Todos os Santos : 
Independência : 
Imaculada Conceição : 
Natal : 
Primeira Oitava : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Portugal
| Madeira
сьогодні, четвер, 13 травень, 2021

робочий день : так
тиждень : 19 / 52
день року : 133 / 365
робочий день року : 93 / 252
приурочувати (UTC 00) : 20:34
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:34

UTC
-09
Alaska
11:34

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:34

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
13:34

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
14:34

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
15:34

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:34

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:34

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:34

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
20:34

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
21:34

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
22:34

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:34

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
01:19 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:34 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:34 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:34 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:34 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
07:34 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

13
20:34
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel