скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкові дні в році 2001 :

Ano Novo : 
Sexta-Feira Santa : 
Páscoa : 
😥
Dia da Liberdade : 
Dia do Trabalhador : 
Dia de Portugal : 
😥
Corpo de Deus : 
Assunção : 
Implantação República : 
Todos os Santos : 
Independência : 
😥
Imaculada Conceição : 
😥
Natal : 
Визначте період
..в Portugal
| Feriados Nacionais
сьогодні, понеділок, 17 січень, 2022

робочий день : так
тиждень : 03 / 52
день року : 17 / 365
робочий день року : 11 / 251
приурочувати (UTC 00) : 10:31
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:31

UTC
-09
Alaska
01:31

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:31

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:31

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:31

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:31

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:31

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:31

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:31

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:31

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:31

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:31

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:31

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:16

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:31

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:31

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:31

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:31

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:31

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

17
10:31
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account



API
API
контакти
Excel