скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
53
424
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2024
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
52
53
0
2
2
2
2
2
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2012 :

Ano Novo : 
Sexta-Feira Santa : 
Páscoa : 
Dia da Liberdade : 
Dia do Trabalhador : 
Corpo de Deus : 
Dia de Portugal : 
Assunção : 
Implantação República : 
Todos os Santos : 
Independência : 
Imaculada Conceição : 
Natal : 
..в Portugal
| Feriados Nacionais
сьогодні, неділя, 22 вересень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 38 / 52
день року : 265 / 365
робочий день року : 182 / 252
приурочувати (UTC 00) : 05:33
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:33 (-1)

UTC
-09
Alaska
20:33 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:33 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:33 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:33 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:33

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:33

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:33

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:33

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:33

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:33

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:33

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:33

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:18

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:33

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:33

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:33

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
14:33

UTC
+12
Auckland, Wellington
16:33

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
вер.

22
05:33
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel