скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2015 :

1.
Ano Novo  : 
2.
Sexta-Feira Santa  : 
3.
Páscoa  : 
😥
4.
Dia da Liberdade  : 
😥
5.
Dia do Trabalhador  : 
6.
Corpo de Deus  : 
7.
Dia de Portugal  : 
8.
Assunção  : 
😥
9.
Implantação República  : 
10.
Todos os Santos  : 
😥
11.
Independência  : 
12.
Imaculada Conceição  : 
13.
Natal  : 


Визначте період
..в Portugal
| Feriados Nacionais
сьогодні, п'ятниця, 1 березень, 2024

робочий день : так
тиждень : 09 / 52
день року : 61 / 366
робочий день року : 44 / 253
приурочувати (UTC 00) : 22:55
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:55

UTC
-09
Alaska
13:55

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:55

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:55

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:55

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:55

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
18:55

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
19:55

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
21:55

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:55

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:55

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:55 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:55 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:40 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:55 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:55 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:55 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:55 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:55 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
бер.

01
22:55
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Schweiz
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel