скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 1996 :

1.
Ano Novo  : 
2.
Sexta-Feira Santa  : 
3.
Páscoa  : 
😥
4.
Dia da Liberdade  : 
5.
Dia do Trabalhador  : 
6.
Corpo de Deus  : 
7.
Dia de Portugal  : 
8.
Assunção  : 
9.
Implantação República  : 
😥
10.
Todos os Santos  : 
11.
Independência  : 
😥
12.
Imaculada Conceição  : 
😥
13.
Natal  : 


Визначте період
..в Portugal
| Feriados Nacionais
сьогодні, неділя, 3 березень, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 09 / 52
день року : 63 / 366
робочий день року : 44 / 253
приурочувати (UTC 00) : 12:34
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:34

UTC
-09
Alaska
03:34

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:34

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:34

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:34

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:34

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:34

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:34

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:34

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:34

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
13:34

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
14:34

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
15:34

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
18:19

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
19:34

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
20:34

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
21:34

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
23:34

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:34 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
бер.

03
12:34
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Schweiz
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel