скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
51
408
середи :
50
400
четверги :
51
408
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2040
заробітна плата (€):
40800
0
0
0
0
0
52
52
1
1
2
2
1
2
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2004 :

Ano Novo : 
Sexta-Feira Santa : 
Páscoa : 
Dia da Liberdade : 
Dia do Trabalhador : 
Corpo de Deus : 
Assunção : 
Implantação República : 
Todos os Santos : 
Independência : 
Imaculada Conceição : 
Natal : 
..в Portugal
| Feriados Nacionais
сьогодні, понеділок, 14 жовтень, 2019

робочий день : так
тиждень : 42 / 52
день року : 287 / 365
робочий день року : 198 / 252
приурочувати (UTC 00) : 17:28
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:28

UTC
-09
Alaska
08:28

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:28

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:28

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:28

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:28

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:28

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:28

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:28

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:28

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:28

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:28

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:28

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
22:13

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:28

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:28 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:28 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:28 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:28 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

14
17:28
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel