скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2000 :

1.
Ano Novo  : 
😥
2.
Sexta-Feira Santa  : 
3.
Páscoa  : 
😥
4.
Dia da Liberdade  : 
5.
Dia do Trabalhador  : 
6.
Dia de Portugal  : 
😥
7.
Corpo de Deus  : 
8.
Assunção  : 
9.
Implantação República  : 
10.
Todos os Santos  : 
11.
Independência  : 
12.
Imaculada Conceição  : 
13.
Natal  : 


Визначте період
..в Portugal
| Feriados Nacionais
сьогодні, неділя, 26 травень, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 21 / 52
день року : 147 / 366
робочий день року : 101 / 253
приурочувати (UTC 00) : 15:20
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:20

UTC
-09
Alaska
06:20

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:20

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:20

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:20

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:20

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:20

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:20

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
13:20

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:20

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:20

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:20

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
17:20

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:05

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
21:20

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
22:20

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
23:20

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:20 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:20 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

26
15:20
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Schweiz
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel