скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
49
392
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2008
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
52
2
1
1
3
3
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1997 :

Ano Novo : 
Sexta-Feira Santa : 
Páscoa : 
Dia da Liberdade : 
Dia do Trabalhador : 
Corpo de Deus : 
Dia de Portugal : 
Assunção : 
Implantação República : 
Todos os Santos : 
Independência : 
Imaculada Conceição : 
Natal : 
Визначте період
..в Portugal
| Feriados Nacionais
сьогодні, вівторок, 20 жовтень, 2020

робочий день : так
тиждень : 43 / 52
день року : 294 / 366
робочий день року : 204 / 253
приурочувати (UTC 00) : 11:54
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:54

UTC
-09
Alaska
02:54

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:54

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:54

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:54

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:54

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:54

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:54

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:54

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:54

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:54

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:54

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:54

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:39

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:54

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:54

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:54

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:54

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:54

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

20
11:54
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel