скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкові дні в році 2018 :

Ano Novo : 
Sexta-Feira Santa : 
Páscoa : 
😥
Dia da Liberdade : 
Dia do Trabalhador : 
Corpo de Deus : 
Dia de Portugal : 
😥
Assunção : 
Implantação República : 
Todos os Santos : 
Independência : 
😥
Imaculada Conceição : 
😥
Natal : 
Визначте період
..в Portugal
| Feriados Nacionais
сьогодні, неділя, 28 листопад, 2021

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 47 / 52
день року : 332 / 365
робочий день року : 230 / 253
приурочувати (UTC 00) : 15:07
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:07

UTC
-09
Alaska
06:07

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:07

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:07

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:07

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:07

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:07

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:07

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
14:07

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:07

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:07

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:07

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
18:07

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:52

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
22:07

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
23:07

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
00:07 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:07 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:07 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

28
15:07
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
телеробота
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel