Connect!
Export
Todo
Birthdays
Калькулятор
Річний календар
Місячний календар
Тижневий календар
Дані
API for developers
Стандартний експорт в Excel
Користувацький експорт в Excel
Експорт календаря в PDF
Вставити віджет
Todo list
мої дні народження
налаштування
Сторінка входу
Контактна інформація
Share

скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2026 :

1.
Ano Novo  : 
2.
Sexta-Feira Santa  : 
3.
Páscoa  : 
😥
4.
Dia da Liberdade  : 
😥
5.
Dia do Trabalhador  : 
6.
Corpo de Deus  : 
7.
Dia de Portugal  : 
8.
Assunção  : 
😥
9.
Implantação República  : 
10.
Todos os Santos  : 
😥
11.
Independência  : 
12.
Imaculada Conceição  : 
13.
Natal  : 


Визначте період
..в Portugal
| Feriados Nacionais
сьогодні, середа, 17 липень, 2024

робочий день : так
тиждень : 29 / 52
день року : 199 / 366
робочий день року : 137 / 253
приурочувати (UTC 00) : 18:07
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:07

UTC
-09
Alaska
09:07

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:07

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:07

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:07

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
13:07

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
13:07

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
14:07

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
16:07

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
18:07

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
19:07

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
20:07

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
20:07

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
22:52

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
00:07 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:07 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:07 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:07 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:07 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

17
18:07
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Schweiz
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
Копіювати Копіювати
Вставити Вставити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel