скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 1990 :

1.
Ano Novo  : 
2.
Sexta-Feira Santa  : 
3.
Páscoa  : 
😥
4.
Dia da Liberdade  : 
5.
Dia do Trabalhador  : 
6.
Dia de Portugal  : 
😥
7.
Corpo de Deus  : 
8.
Assunção  : 
9.
Implantação República  : 
10.
Todos os Santos  : 
11.
Independência  : 
😥
12.
Imaculada Conceição  : 
😥
13.
Natal  : 


Визначте період
..в Portugal
| Feriados Nacionais
сьогодні, субота, 3 грудень, 2022

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 48 / 52
день року : 337 / 365
робочий день року : 232 / 251
приурочувати (UTC 00) : 01:40
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
15:40 (-1)

UTC
-09
Alaska
16:40 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
17:40 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
18:40 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
19:40 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
20:40 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
21:40 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
22:40 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
00:40

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
01:40

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
02:40

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
03:40

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
04:40

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
07:25

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
08:40

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
09:40

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
10:40

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
12:40

UTC
+12
Auckland, Wellington
14:40

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

03
01:40
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Schweiz
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel