скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2002 :

Ano Novo : 
Sexta-Feira Santa : 
Páscoa : 
Dia da Liberdade : 
Dia do Trabalhador : 
Corpo de Deus : 
Dia de Portugal : 
Assunção : 
Implantação República : 
Todos os Santos : 
Independência : 
Imaculada Conceição : 
Natal : 
Визначте період
..в Portugal
| Feriados Nacionais
сьогодні, субота, 16 жовтень, 2021

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 41 / 52
день року : 289 / 365
робочий день року : 201 / 253
приурочувати (UTC 00) : 06:03
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:03 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:03 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:03 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:03 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:03

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:03

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:03

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:03

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:03

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:03

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:03

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:03

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:03

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:48

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:03

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:03

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:03

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:03

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:03

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

16
06:03
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
телеробота
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel