скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
51
408
середи :
51
408
четверги :
49
392
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2008
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
53
52
2
1
1
3
2
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2022 :

Ano Novo : 
Sexta-Feira Santa : 
Páscoa : 
Dia da Liberdade : 
Dia do Trabalhador : 
Dia de Portugal : 
Corpo de Deus : 
Assunção : 
Implantação República : 
Todos os Santos : 
Independência : 
Imaculada Conceição : 
Natal : 
Визначте період
..в Portugal
| Feriados Nacionais
сьогодні, вівторок, 20 жовтень, 2020

робочий день : так
тиждень : 43 / 52
день року : 294 / 366
робочий день року : 204 / 253
приурочувати (UTC 00) : 12:42
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:42

UTC
-09
Alaska
03:42

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:42

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:42

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:42

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:42

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:42

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:42

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:42

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:42

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
13:42

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
14:42

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
14:42

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
17:27

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
18:42

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
19:42

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
20:42

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
22:42

UTC
+12
Auckland, Wellington
00:42 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

20
12:42
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel