скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2000 :

1.
Ano Novo  : 
😥
2.
Sexta-Feira Santa  : 
3.
Páscoa  : 
😥
4.
Dia da Liberdade  : 
5.
Dia do Trabalhador  : 
6.
Dia de Portugal  : 
😥
7.
Corpo de Deus  : 
8.
Dia da Madeira  : 
😥
9.
Assunção  : 
10.
Implantação República  : 
11.
Todos os Santos  : 
12.
Independência  : 
13.
Imaculada Conceição  : 
14.
Natal  : 
15.
Primeira Oitava  : 


Визначте період
..в Portugal
| Madeira
сьогодні, неділя, 3 березень, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 09 / 52
день року : 63 / 366
робочий день року : 44 / 251
приурочувати (UTC 00) : 13:41
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
03:41

UTC
-09
Alaska
04:41

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:41

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:41

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:41

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:41

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
09:41

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
10:41

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
12:41

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
13:41

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
14:41

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
15:41

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
16:41

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
19:26

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
20:41

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
21:41

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
22:41

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:41 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:41 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
бер.

03
13:41
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Schweiz
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel