Connect!
Export
Todo
Birthdays
Калькулятор
Річний календар
Місячний календар
Тижневий календар
Дані
API for developers
Стандартний експорт в Excel
Користувацький експорт в Excel
Експорт календаря в PDF
Вставити віджет
Todo list
мої дні народження
налаштування
Сторінка входу
Контактна інформація
Share

скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2000 :

1.
Ano Novo  : 
😥
2.
Sexta-Feira Santa  : 
3.
Páscoa  : 
😥
4.
Dia da Liberdade  : 
5.
Dia do Trabalhador  : 
6.
Dia de Portugal  : 
😥
7.
Corpo de Deus  : 
8.
Assunção  : 
9.
Implantação República  : 
10.
Todos os Santos  : 
11.
Independência  : 
12.
Imaculada Conceição  : 
13.
Natal  : 


Визначте період
..в Portugal
| Feriados Nacionais
сьогодні, середа, 17 липень, 2024

робочий день : так
тиждень : 29 / 52
день року : 199 / 366
робочий день року : 137 / 253
приурочувати (UTC 00) : 16:25
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:25

UTC
-09
Alaska
07:25

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:25

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:25

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:25

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:25

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:25

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:25

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
14:25

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
16:25

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
17:25

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
18:25

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
18:25

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:10

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
22:25

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
23:25

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
00:25 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
01:25 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
03:25 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

17
16:25
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Schweiz
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
Копіювати Копіювати
Вставити Вставити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel