скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Dia da Liberdade : 
Dia do Trabalhador : 
Corpo de Deus : 
Dia de Portugal : 
Dia da Madeira : 
Assunção : 
Implantação República : 
Todos os Santos : 
Independência : 
Imaculada Conceição : 
Natal : 
Primeira Oitava : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Portugal
| Madeira
сьогодні, п'ятниця, 16 квітень, 2021

робочий день : так
тиждень : 15 / 52
день року : 106 / 365
робочий день року : 74 / 252
приурочувати (UTC 00) : 15:45
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:45

UTC
-09
Alaska
06:45

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:45

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:45

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:45

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:45

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:45

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:45

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
13:45

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:45

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:45

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:45

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
17:45

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:30

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
21:45

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
22:45

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
23:45

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:45 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:45 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
квіт.

16
15:45
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Suisse
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel