скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Sexta-Feira Santa  : 
2.
Páscoa  : 
😥
3.
Dia da Liberdade  : 
4.
Dia do Trabalhador  : 
5.
Corpo de Deus  : 
6.
Dia de Portugal  : 
😥
7.
Dia de Santo António  : 
8.
Assunção  : 
9.
Implantação República  : 
10.
Todos os Santos  : 
11.
Independência  : 
12.
Imaculada Conceição  : 
13.
Natal  : 


Визначте період
..в Portugal
| Lisboa
сьогодні, понеділок, 30 січень, 2023

робочий день : так
тиждень : 05 / 52
день року : 30 / 365
робочий день року : 21 / 249
приурочувати (UTC 00) : 18:17
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:17

UTC
-09
Alaska
09:17

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:17

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:17

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:17

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
13:17

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
14:17

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
15:17

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
17:17

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
18:17

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
19:17

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
20:17

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
21:17

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:02 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:17 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:17 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:17 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:17 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
07:17 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

30
18:17
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Schweiz
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel