скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2022 :

1.
Ano Novo  : 
😥
2.
Sexta-Feira Santa  : 
3.
Páscoa  : 
😥
4.
Dia da Liberdade  : 
5.
Dia do Trabalhador  : 
😥
6.
Dia de Portugal  : 
7.
Corpo de Deus  : 
8.
Dia de São Pedro  : 
9.
Assunção  : 
10.
Implantação República  : 
11.
Todos os Santos  : 
12.
Independência  : 
13.
Imaculada Conceição  : 
14.
Natal  : 
😥


Визначте період
..в Portugal
| Sintra
сьогодні, середа, 29 листопад, 2023

робочий день : так
тиждень : 48 / 52
день року : 333 / 365
робочий день року : 230 / 249
приурочувати (UTC 00) : 05:29
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:29 (-1)

UTC
-09
Alaska
20:29 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:29 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:29 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:29 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:29

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:29

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:29

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:29

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:29

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:29

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:29

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:29

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:14

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:29

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:29

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:29

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:29

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:29

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

29
05:29
UTC 00
Калькулятор
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Australia
South Africa
New Zealand
South Korea
Working days world map
España
France
USA
Italia
Deutschland
Poland
Österreich
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Schweiz
Russia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel